• Projectnaam

  • Kantoor Hendrik I.A.
  • Categorie

  • Interieurontwerp
  • In opdracht van

  • Maasdam Projectinrichting

Kantoor Hendrik I.A.

SITUATIE >> Een familiebedrijf gesitueerd in Hendrik Ido Ambacht beschikt over een kantoorpand met aangrenzend woonhuis. Vanwege groei willen ze graag het woonhuis bij het kantoorpand betrekken en in zijn geheel voorzien van een eigentijds interieur. Het totale kantoorpand heeft twee verdiepingen en zal na de verbouwing een oppervlakte krijgen van ruim 700m2.

WENSEN >> De sfeer van het kantoor moet open zijn (eventueel door middel van veel glas), chique, donkere tinten, strak en toch warm. Belangrijk is dat het huidige aantal werkplekken met minimaal 15 werkplekken toeneemt. Waar mogelijk muren verwijderen om zo een open multifunctionele ruimte te creƫren: vergaderen, geven van presentaties, pantry, open keuken, borrelgelegenheid.

AANPAK >> Allereerst heb ik het pand en het woonhuis kritisch bekeken met een bouwkundig iemand en de bouwkundige mogelijkheden in kaart gebracht. Vervolgens heb ik een voorlopig ontwerp in 3D getekend om zo de nieuwe indeling van het pand overeen te stemmen met de opdrachtgever. Na akkoord heb ik het ontwerp verder uitgetekend in een definitief ontwerp voorzien van een meubelplan. De volgende stap is het definitief bepalen van de kleuren en materialen.


Meer projecten zien? Klik op 'projecten' bovenaan deze pagina.

Wil je graag eens vrijblijvend jouw interieurwensen bespreken? Mail of bel me, dan prikken we samen een datum.