Welkom! Leuk dat je komt ontdekken wie er schuilt achter Rondom Stijl. Sinds 2013 ben ik, na het afronden van stylingacademie Artemis, gestart als freelance interieurvormgever. De afgelopen jaren heb ik veel interieurplannen mogen maken voor zowel particulieren als bedrijven. Elke keer kan ik weer genieten van de zoektocht en het creƫren van iemands persoonlijke interieur. Ook werk ik geregeld samen met andere interieurbureaus aan grote stylingproducties. En geef ik de workshop 'Moodboard maken en ontdek je woonstijl'.

Thuis geniet ik samen met mijn man en onze dochter (2016) en zoon (2018) in ons van top tot teen verbouwde huis net buiten het dorp in Stolwijk. Het is een heerlijk plekje dat we samen hebben ontworpen. We wonen heel vrij en genieten dagelijks van het buitenleven. Binnen is het heel licht met veel hout en hier en daar een kleur uitspatting.

Ik houd van spullen met een verhaal en word enthousiast van alles waar interieur- voor staat. Maar ook in de tuin kan ik me prima vermaken!

Neem gerust contact op om eens kennis te maken, meer informatie te vragen of te ontdekken hoe we kunnen samenwerken.

Tot gauw!
Marjolein Slangen

Wil je liever door mij gebeld worden, dat kan ook. Vul dan hieronder je telefoonnummer in.