Een interieur moet je passen en daar wil ik je bij helpen.

Elke keer kan ik weer genieten van de persoonlijke verhalen, de zoektocht naar iemands stijl, het puzzelen tot de optimale indeling en tot slot het inkleuren met als resultaat jouw interieur.

Leuk dat je komt ontdekken wie er schuilt achter Rondom Stijl.  Mijn naam is Marjolein Slangen (1988). Na het afronden van Stylingacademie Artemis in 2013 ben ik voor mezelf begonnen als interieurontwerper onder de naam Rondom Stijl. Dit staat voor 'omringen met jouw stijl'. Thuis hebben wij een fijne plek gecreëerd door al onze wensen samen te brengen in een doordacht ontwerp. En dat gun ik anderen ook! Als interieurontwerper laat ik me inspireren door jouw verhaal. Ik vind een interieur geslaagd als jij jezelf erin herkent en je er thuis voelt.

Mijn opdrachten zijn heel divers. Nieuwbouw, verbouw, zelfbouw of na 20 jaar het hele interieur willen aanpakken. Het kan allemaal. Ook voor de zakelijke markt ontwerp ik nieuwbouw- of verbouwplannen. 

Thuis geniet ik samen met mijn man en onze dochter (2016) en twee zoons (2018 en 2020) in ons van top tot teen verbouwde huis net buiten het dorp in Stolwijk (#rondomstijl_thuis). Het is een heerlijk plekje dat we samen hebben ontworpen. We wonen heel vrij en kijken zo de polder in. Zicht op groen en lucht, daar houd ik van. Ik wilde binnen een natuurlijke omgeving creëren door materialen uit de natuur terug te brengen in het interieur. Bij ons thuis vind je daarom veel vurenhout, eikenhout, beton, schoonmetselwerk en hier en daar een kleuruitspatting.

Binnenkijken bij Rondom Stijl

Wij genieten dagelijks van jouw interieurplan! Als we ooit een nieuw huis kopen staan we weer bij jou in de rij!

Familie Wilzing

Gouda

Zo fijn om ondanks alle drukte, een plan te hebben en zo een actieplan te kunnen gaan maken voor de realisatie. Alleen dat al geeft rust en ook energie!

Familie Commandeur

Den Haag

We zijn zó blij dat we voor een ontwerp hebben gekozen bij jou. We hebben het contact, de uitvoering en het resultaat als zeer aangenaam ervaren.

Familie Van Vliet

Schoonhoven

Neem gerust contact op om eens kennis te maken, meer informatie te vragen

of te ontdekken hoe we kunnen samenwerken.