Een interieur moet voelen als van jou en daar wil ik je bij helpen.

Elke keer kan ik weer genieten van de persoonlijke verhalen, de zoektocht naar iemands stijl, het puzzelen tot de optimale indeling en tot slot het inkleuren met als resultaat jouw interieur.

Leuk dat je komt ontdekken wie er schuilt achter Rondom Stijl.  Mijn naam is Marjolein Slangen (1988). Na het afronden van Stylingacademie Artemis in 2013 ben ik voor mezelf begonnen als interieurontwerper onder de naam Rondom Stijl. Dit staat voor 'omringen met jouw stijl'. Ik ben een echte huismus en graag thuis. Dat gun ik anderen ook. Thuis moet een fijne plek zijn en daar wil ik jou bij helpen. Persoonlijk contact staat bij mij voorop, want ik laat me inspireren door jouw verhaal. Ik vind een interieur geslaagd als jij jezelf erin herkent en je er thuis voelt.

Mijn opdrachten zijn heel divers. Nieuwbouw, verbouw, zelfbouw of na 20 jaar het hele interieur willen aanpakken. Het kan allemaal. Ook voor de zakelijke markt ontwerp ik nieuwbouw- of verbouwplannen. Tevens werk ik als interieurstylist en projectmanager voor stylingproducties op het gebied van interieur en design voor diverse winkels en merken. En tot slot geef ik de workshop 'Moodboard maken en ontdek je woonstijl'.

Thuis geniet ik samen met mijn man en onze dochter (2016) en twee zoons (2018 en 2020) in ons van top tot teen verbouwde huis net buiten het dorp in Stolwijk (#rondomstijl_thuis). Het is een heerlijk plekje dat we samen hebben ontworpen. We wonen heel vrij en kijken zo de polder in. Binnen is het heel licht met veel natuurlijke materialen als hout, beton, brick wall en hier en daar een kleur uitspatting.

Binnenkijken bij Rondom Stijl

Neem gerust contact op om eens kennis te maken, meer informatie te vragen of te ontdekken hoe we kunnen samenwerken. 

Wij genieten dagelijks van jouw interieurplan! Als we ooit een nieuw huis kopen staan we weer bij jou in de rij!

Familie Wilzing

Gouda

Zo fijn om ondanks alle drukte, een plan te hebben en zo een actieplan te kunnen gaan maken voor de realisatie. Alleen dat al geeft rust en ook energie!

Familie Commandeur

Den Haag

We zijn heel blij met het ontwerp en hebben dan ook erg veel zin om het uit te gaan voeren!! Echt super leuk bedacht!

Familie Jansen

Krimpen aan de Lek

.
.

.

.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijke samenwerking?