.

.

.

.

.

Een helder stappenplan dat houvast geeft, rust biedt, miskopen voorkomt en tot slot jóuw interieur wordt.

Stap 1: persoonlijk contact

Het allereerste contact begint vaak met een mail waarop al gauw een telefoontje volgt. Ik vind het namelijk fijn om je direct te spreken, zodat ik je verhaal kan horen, vragen kan stellen en we samen kunnen bepalen met welke type advies jij het beste geholpen bent. Vervolgens maken we een afspraak voor een mondeling interieuradvies of kennismakingsgesprek. 

Mondeling interieuradvies

€ 195 (2 uur advies) 

 • Adviesgesprek bij je thuis
 • Direct antwoord op al je vragen
 • Samen brainstormen, ideeën en inspiratie delen
 • Ter plaatse schetsen en kleurnummers uitzoeken

2D interieurontwerp

€ 499 (De prijs geldt voor 1 ruimte bijv. keuken/eetkamer/zitkamer/werkkamer. Voor elke extra ruimte wordt €295 gerekend.)

 • Kennismakingsgesprek bij je thuis
 • 2D interieurontwerp in boekvorm 
 • Indeling en advies voor kleuren, materialen, meubels en verlichting
 • Presentatie en adviesgesprek bij je thuis

3D interieurontwerp

€ 649 (De prijs geldt voor 1 ruimte bijv. keuken/eetkamer/zitkamer/werkkamer. Voor elke extra ruimte wordt €395 gerekend.)

 • Kennismakingsgesprek bij je thuis
 • 3D interieurontwerp in boekvorm
 • Indeling en advies voor kleuren, materialen, meubels en verlichting
 • Presentatie en adviesgesprek bij je thuis

Stap 2: kennismakingsgesprek

Wanneer je kiest voor een 2D of 3D interieurontwerp zal er altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit moment bepreken we jullie woonwensen, ideale woonsituatie en laat ik voorbeelden van verschillende uitwerkingen zien. Het is namelijk mogelijk om een 2D of 3D interieurontwerp uit te breiden met onderdelen die het advies verder concretiseren, zoals een kleur- en materiaalplan of meubel- en lichtplan. Samen bespreken we of dit jullie voorkeur heeft. Op basis van dit gesprek doe ik jullie een passend voorstel. Na jullie akkoord hierop ga ik voor jullie aan de slag met de uitvoering van het ontwerp.

Kleur- en materiaalplan

€ 99 (de prijs geldt voor 1 ruimte bijv. keuken/eetkamer/zitkamer/werkkamer)   

Dit geeft een tastbaar beeld van de afwerking van wanden, vloeren en plafonds en de bekleding van ramen en maatwerk. Op een plattegrond wordt aangegeven waar welke kleur of materiaal in het ontwerp aanwezig is. Aangevuld met kleur- en materiaalstalen is dit een perfect middel om derde partijen aan te sturen en doelgericht te shoppen.

Meubel- en lichtplan

€ 149 (de prijs geldt voor 1 ruimte bijv. keuken/eetkamer/zitkamer/werkkamer)  

Dit is een combinatie van bestaande (zoals door jullie aangegeven) en nieuwe meubels en verlichting die passen binnen het interieurontwerp en jullie budget. Bij elk item wordt omschreven: het merk, type, afmeting en waar te koop. Enorm handig en kosten- (geen miskopen) en tijdbesparend tijdens het shoppen.

Technisch lichtplan

€ 149 (de prijs geldt voor 1 ruimte bijv. keuken/eetkamer/zitkamer/werkkamer)  

Het lichtontwerp (waarin de juiste balans wordt gecreëerd tussen sfeer- en functioneel licht, tussen direct en indirect licht en licht op verschillende hoogtes) wordt uitgewerkt met een maatwerk plattegrond waarop de exacte positie van elk lichtpunt staat genoemd. Perfect om een aannemer mee te instrueren.  

Stap 3: presentatie en adviesgesprek

Volgens afgesproken planning maak ik jullie interieurontwerp. Zodra het af is neem ik contact op voor het maken van een afspraak voor de presentatie bij jullie thuis. In dit gesprek licht ik het interieurontwerp toe en bespreken we het samen. Voor jullie een moment om al je vragen te stellen en advies in te winnen.

Heb je interesse in een persoonlijk interieuradvies of wil je gewoon graag wat meer weten?