.

.

.

.

.

Omringen met jouw stijl

Een ontwerp van Rondom Stijl herken je aan een rustige basis met een mix van natuurlijke materialen en vormen die ruimtes met elkaar verbinden. Juist die verbinding zorgt ervoor dat de ruimte een eenheid vormt en prettig aanvoelt. Als de basis goed is heeft het interieur weinig accessoires nodig waardoor er aandacht is voor die bijzondere items als een kunstwerk, souvenir of familiestuk die het interieur persoonlijk maken.

Ook voor zakelijke projecten maken we graag de vertaalslag van een persoonlijk verhaal naar een doordacht ontwerp voor kantoor, showroom, winkel of productfotografie.

showroomontwerp

Alfa ramen en deuren

Nieuwerkerk aan den IJssel

interieurontwerp

Artsenpraktijk De Spil

Ouderkerk aan den IJssel

kantoorontwerp

Verwaal Transport

Stolwijk

Ervaring Monique van der Reijden

Journalist en trend forecaster, Trend Compass

"De samenwerking met Marjolein is altijd positief en inspirerend. Haar stylingtechnieken zijn up-to-date en creatief. Haar kracht is dat ze voortvarend haar werk doet en een interieur in balans levert. Een fijne partner om mee samen te werken. Ze is ook heel goed in de 'finishing touch' die veel interieur ontwerpers overslaan. Het zijn de details die het echte verschil maken en daar heeft Marjolein het talent voor."

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem gerust contact op om eens kennis te maken.