.

.

.

.

.

De juiste beleving bij binnenkomst

Een interieur is niet zomaar een mix van kleuren, materialen en meubels. Het is als het ware de persoonlijkheid van je organisatie, een soort levende huisstijl die je kunt beleven en ervaren terwijl je er doorheen loopt. Dat geldt voor degenen die er werken, maar ook voor je klanten. Ik kan je helpen een interieur neer te zetten die meteen de juiste sfeer neerzet zodra je binnenloopt.

Met een doelgerichte en heldere aanpak neem ik je mee in het ontwerpproces. Op basis van jouw wensen en eisen start ik met een concept dat ik middels verschillende tussenpresentaties uitwerk tot een concreet interieurontwerp.

Dit ontwerp zou je vervolgens zelf kunnen realiseren, maar ook daarin kan ik je verder ontzorgen. Met mijn netwerk van zorgvuldig geselecteerde vakmensen als interieurbouwer, schilder en elektricien wil ik de realisatie van het interieurontwerp graag voor je begeleiden.

Ervaring Monique van der Reijden

Journalist en trend forecaster, Trend Compass

"De samenwerking met Marjolein is altijd positief en inspirerend. Haar stylingtechnieken zijn up-to-date en creatief. Haar kracht is dat ze voortvarend haar werk doet en een interieur in balans levert. Een fijne partner om mee samen te werken. Ze is ook heel goed in de 'finishing touch' die veel interieur ontwerpers overslaan. Het zijn de details die het echte verschil maken en daar heeft Marjolein het talent voor."

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem gerust contact op om eens kennis te maken.